Peter Engberg ny formand for PFA Invest

Nykredits tidligere topchef Peter Engberg Jensen bliver nu formand for PFA Pensions investeringsforening PFA Invest. Det sker samtidig med, at PFA fusionerer de to selskaber PFA Kapitalforvaltning og PFA Porteføljeadministration i et nyt selskab under navnet PFA Asset Management.

Det er en opgave, jeg glæder mig meget til. Hele investeringsforeningsområdet er fantastisk spændende

”Det er en opgave, jeg glæder mig meget til. Hele investeringsforeningsområdet er fantastisk spændende. Det er et felt, jeg har arbejdet med i de sidste 40 år, så jeg ser frem til at bringe den erfaring med mig ind i arbejdet med PFA Invest,” siger Peter Engberg Jensen.

Det bliver de to nuværende direktører i PFA Kapitalforvaltning, Poul Kobberup og Jesper Langmack, der får det daglige ansvar for investeringerne i PFA Invest som direktører i det nye PFA Asset Management.

PFA Asset Management skal fremover varetage alle investeringsfunktioner for både PFA Pension, PFA Kapitalforening og PFA Invest.

”Vores opgave bliver at styrke de gode afkast, som PFA Invest allerede har leveret. På trods af foreningens korte levetid er den blandt de bedste i markedet, og med det nye PFA Asset Management får vi samlet kompetencerne bag vores investeringer,” siger Jesper Langmack.

Det vil blandt andet komme kunderne i PFA Invest til gode, fortæller Poul Kobberup.

”Kunderne i PFA Invest får glæde af den store erfaring, vi allerede har i PFA med at investere pensionskundernes penge. Og fordi vi har kompetencerne i huset i forvejen, behøver vi ikke bygge en ny stor og omkostningstung investeringsmaskine op omkring PFA Invest,” siger han.

PFA Invest har eksisteret siden 2012 og består i dag af ni afdelinger. Foreningen er åben for investeringer fra både privatpersoner og virksomheder, der ønsker at styrke sin opsparing gennem en investeringsforening.