Navnet på ny koncernchef i PFA klar til februar

PFA er i færd med at ansætte en ny koncernchef. Offentliggørelsen heraf vil ske efter det næste bestyrelsesmøde i februar 2015.

PFA’s bestyrelse har i dag konstitueret koncerndirektør Jon Johnsen som ny midlertidig koncernchef gældende fra mandag den 22. december. Det betyder samtidig, at Henrik Heideby, der har stået i spidsen for PFA de seneste 13 år, formelt træder tilbage på samme tidspunkt.

I den forbindelse roser PFA’s bestyrelsesformand Svend Askær Henrik Heideby for at have leveret en formidabel indsats for PFA gennem de seneste 13 år.

”Da Henrik Heideby kom til PFA i 2001, var PFA i alvorlige økonomiske problemer. Henrik Heideby har formået med kløgt, kompetence og et meget stort engagement at stå i spidsen for den turnaround, der i dag har gjort PFA til Danmarks førende pensionsselskab. PFA har år efter år leveret et afkast i top til glæde for selskabets kunder samtidig med, at selskabet har formået at øge sin kapitalstyrke. PFA har på den baggrund rigtigt meget at sige Henrik Heideby tak for. Han har virkelig gjort en forskel,” siger Svend Askær.