Anders Damgaard i spidsen for PFA Asset Management

PFA’s koncerndirektør Anders Damgaard træder nu midlertidigt ind i den daglige ledelse af PFA Asset Management sammen med Henrik Henriksen og Christian Lindstrøm Lage.

Det sker samtidig med, at de to hidtidige direktører  Jesper Langmack og Poul Kobberup har meddelt, at de skifter til Danica Pension.

PFA’s Group CEO Allan Polack forklarer, at PFA Asset Management med Anders Damgaards indtræden er godt rustet til at håndtere det nuværende investeringsmiljø, som er præget af historisk lave renter og en verdensøkonomi med lavvækst.

”Anders Damgaard kom til PFA i december sidste år fra Danske Bank, hvor han gennem årevis har demonstreret stor indsigt og kompetence, når det kommer til investering og risikostyring. PFA har leveret flotte resultater de seneste år. Disse resultater er skabt i kraft af et rigtigt godt teamwork i PFA Asset Management. Med Anders Damgaard for bordenden er jeg helt sikker på, at vi fortsat kan levere resultater, som sikrer, at PFA’s kunder får afkast af deres pensionsopsparinger, som kan måle sig med de bedste i markedet,” siger Allan Polack.

Han takker samtidig Jesper Langmack og Poul Kobberup for indsatsen i PFA og ønsker dem held og lykke i fremtiden.

”Jesper Langmack og Poul Kobberup har gennem flere år været en del af det succesfulde investeringsteam i PFA. Den indsats er der grund til at rose dem for,” siger Allan Polack.