Ole Krogh Petersen bliver ny Group CEO i PFA

PFA’s bestyrelse har ansat 53-årige Ole Krogh Petersen som ny Group CEO i PFA. Han kommer fra en stilling som adm. direktør/CEO i Danica Pension og tiltræder i sit nye job i PFA d. 1/12 2022.

Som Group CEO får Ole Krogh Petersen ansvaret for at fortsætte den solide vækst og udvikling i PFA. Bestyrelsesformand i PFA Peder Hasslev betegner ansættelsen af Ole Krogh Petersen som et godt match, hvor både stærke kompetencer, relevant erfaring og klare værdier har været udslagsgivende for, at Ole Krogh Petersen var den helt rette til posten. 

Bestyrelsesformand Peder Hasslev siger:

”Ole passer utroligt godt til PFA. Han har stor erfaring og dybe kompetencer på pensionsområdet, og han kender markedet og de stigende regulatoriske rammer indefra og ud. Oven på de stærke og relevante kompetencer står han også for ordentlighed og grundighed, og PFA’s værdier professionel, fair og ansvarlig er ord, jeg ikke tøver med at sætte på Ole.” 

Den nye topchef i PFA kalder stillingen et drømmejob, hvor særligt PFA’s kundeejerskab og stærke position på markedet og i samfundet generelt har været vigtigt i valget af PFA. 

Ole Krogh Petersen siger:

”Der skal ikke herske tvivl om, at det er et drømmejob for mig. PFA er som kundeejet markedsleder med mere end 1,3 mio. kunder en markant spiller både på pensionsmarkedet og i samfundet. PFA står på et stærkt fundament både forretnings- og værdimæssigt, og jeg ser meget frem til at spille min rolle i at udvikle det endnu mere sammen med alle mine kommende kollegaer i PFA.”

Bestyrelsesformand Peder Hasslev ser frem til, at Ole Krogh Petersen fortsætter PFA’s arbejde med at være en relevant samfundsaktør:

”Vores kunder er mere og mere opmærksomme på, hvad deres pensionsselskab kan gøre af forskel for dem, og de udfordringer samfundet står overfor. I forhold til klimadagsordenen, den herskende stressepidemi og i det hele taget at skabe gode rammer for at kunderne kan leve et godt seniorliv. Der er et stort potentiale i, at PFA i endnu højere grad er med til at løse nogle af disse store udfordringer.”

Koncerndirektør Mads Kaagaard vil frem til Ole Krogh Petersens tiltrædelse fungere som midlertidig CEO i PFA.  

Kontakt: 

Pressechef, Oliver William Gunner, 28 56 23 22, owg@pfa.dk 

CV: 

10.2018 - Group CEO, Danica Pension

2018-10.2018 - Koncerndirektør, COO, Danica Pension

2016-2018 - COO, vicedirektør, Danica Pension

2013-2016 - Vicedirektør, Jura, Compliance, Bestyrelses-sekretariat, Danica Pension

2012-2013 - Afdelingsdirektør, Kundeservice, Skade og Call Center, SEB Pension

2008-2012 - Afdelingsdirektør, Forretningsudvikling, Marketing og Kommunikation, SEB Pension

2005-2008 - Chefjurist, Jura og Compliance, SEB Pension 

2004 - Konstitueret landsdommer i Østre Landsret

1996-2005 – diverse advokatstillinger i Kromann Reumert, Samuelsen Neugebauer Advokater og Lett & Co.