PFA’s medarbejdere bag indsamling på 451.200 kr. til Ukraine

Situationen i Ukraine er alvorlig, og der er brug for hjælp. Røde Kors hjælper bl.a. de civile ofre i Ukraine med akut beskyttelse og nødhjælp – en vigtig indsats, som vi i PFA gerne vil støtte.

Derfor startede vi i samarbejde med Røde Kors en medarbejderindsamling, der går til nødhjælpsorganisationens indsats i Ukraine og nabolandene, og PFA fordobler det beløb, der er blevet samlet ind af vores medarbejdere.

Indsamlingen sluttede i starten af denne uge, og vi har sendt 451.200 kr. videre til Røde Kors, der bl.a. går til livsvigtig førstehjælp, vand, mad, tæpper og beskyttelse.

"Det er tydeligt for os alle, at situationen i Ukraine er forfærdelig, og vi har i PFA kigget på, hvordan vi kan bidrage til at hjælpe de mennesker, der lige nu står midt i en tragisk krig. Vi er stolte over, at vores kollegaer har bidraget til en vigtig humanitær indsats. Derfor stor tak til alle PFA’erne, der har vist engagement og en vilje til at gøre en vigtig forskel,” siger Anders Damgaard, koncernfinansdirektør i PFA.