Ledige stillinger i PFA

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Læs mere
Personlig assistent til direktøren for PFA's Koncernjura
”Kan du se dig selv i rollen som ny PA i Koncernjura, hvor du får stor betydning for, at PFA’s juridiske direktør og Koncernjura lykkes i de mange nye opgaver, der ligger foran os i 2023? Som PA kan du se frem til at være i orkanens øje, helt tæt på de mange vigtige strategiske beslutninger i PFA og med masser af ansvar og gode kolleger omkring dig,” siger Dorthe Bundgaard, der er direktør i Koncernjura i PFA.
30-01-2023 Læs mere
Studentermedhjælper med flair for data og formidling
Elsker du at skabe viden og indsigt via store mængder data? Vil du være med til at formidle data til rapporter og analyser, der baner vej for vigtige beslutninger i PFA? Kan du omdanne komplekse data til værdifuld information og indsigter til PFA’s ledelse?  Som studentermedhjælper kan du tage forskud på en karriere med mere mening igennem sjove opgaver og masser af læring.
31-01-2023 Læs mere
Pensionsmedarbejder til velfungerende team
”Her er et spændende job til dig, der vil lære en masse om PFA’s forretning i et travlt back office med god stemning og masser af samarbejde. Her får du indblik i de centrale processer og arbejdsgange omkring pension, samtidig med at du er med til at finde nye automatiserede processer og smartere arbejdsgange,” siger Bent Bjørklund, der er leder af Drift & Optimering i PFA.
06-02-2023 Læs mere
Stud.jur. til Direktionsstab i PFA
Er du i gang med din uddannelse som jurist eller erhvervsjurist? Kunne du godt tænke dig allerede nu at bruge dine evner i praksis i en af Danmarks førende finansielle virksomheder? Så er du måske den studentermedhjælper, som vi søger til Direktionsstab i PFA.
07-02-2023 Læs mere
Informatica Cloud Data Engineer
”Vi leder efter dig, der vil være med til at opbygge PFA’s nye Enterprise Data Warehouse. Hos os får du alle de tekniske udfordringer, du kan drømme om, opgaver der har stor værdi og bevågenhed i PFA, massive datamængder, agile kolleger og faglig udvikling i en markedsledende organisation med 450 it-udviklere, der sidder sammen,” siger Patrick Mortensen, der er leder af Platformsdata.
19-02-2023 Læs mere

Opret en personlig jobagent

Her kan du oprette din personlige jobagent, så du bliver orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger, der matcher dine ønsker og kompetencer.

PFA HR modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi anbefaler, at du opretter en jobagent. På den måde bliver du holdt opdateret om relevante stillinger, når de opslås. Tak for interessen!